CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI

Agenţia Română de Consultanţă a organizat, în data de 6 decembrie 2011, la Hotelul Ramada din Pitești, conferinţa de lansare a proiectului PLANURI DE MANAGEMENT PENTRU SITURILE NATURA 2000:ROSCI0014, ROSCI0106 ȘI ROSCI0203, co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operaţional Sectorial MEDIU.

La conferinţă au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice regionale, judeţene, locale și personalități academice, care şi-au manifestat interesul pentru protejarea şi conservarea biodiversităţii în cele 3 situri Natura 2000 aferente proiectului Agenţiei Române de Consultanţă.

Evenimentul a avut impact pozitiv, participanţii considerând că obiectivele proiectului răspund nevoilor actuale ale populaţiei prin raportare la importanţa deosebită a siturilor Bucșani, Lunca Mijlocie a Argeșului și Poiana cu narcise de la Negrași. 

 

07.12.2011 Interes argeşean: Planuri de management pentru trei situri Natura 2000

Agenţia Română de Consultanţă a prezentat public, ieri, proiectul ce vizează planurile de management pentru trei situri Natura 2000. Este vorba despre pădurea  Bucşani, lunca mijlocie a râului Argeş şi poiana cu narcise de la Negraşi. ”În cei patru ani de la înfiinţarea Agenţiei Române de Consultanţă, au fost realizate o serie de proiecte în diverse domenii, cultural, social, IT&C, computere şi internet, patrimoniu cultural şi mediu. Din aceste proiecte au rezultat numeroase colaborări şi parteneriate”, a declarat managerul de proiect Bogdan Aligică. Click pentru a citi tot articolul!